Contact

0765 201 904
0761 230 931
contact@topreconditionari.ro

Program

Luni - Sambata 08:30 - 19:00
Duminica: Inchis

Adresa

Str. Oaspetilor nr. 14, Bucuresti

Recontitionat Jante 1 TopReconditionari.ro Recontitionat Jante 2 TopReconditionari.ro Recontitionat Jante 3 TopReconditionari.ro Recontitionat Jante 4 TopReconditionari.ro Recontitionat Jante 5 TopReconditionari.ro Recontitionat Jante 6 TopReconditionari.ro Recontitionat Jante 7 TopReconditionari.ro Recontitionat Jante 8 TopReconditionari.ro Recontitionat Jante 9 TopReconditionari.ro Recontitionat Jante 10 TopReconditionari.ro Recontitionat Jante 11 TopReconditionari.ro Recontitionat Jante 12 TopReconditionari.ro Recontitionat Jante 13 TopReconditionari.ro Recontitionat Jante 14 TopReconditionari.ro Recontitionat Jante 15 TopReconditionari.ro Recontitionat Jante 16 TopReconditionari.ro Recontitionat Jante 17 TopReconditionari.ro Recontitionat Jante 18 TopReconditionari.ro Recontitionat Jante 19 TopReconditionari.ro Recontitionat Jante 20 TopReconditionari.ro Recontitionat Jante 21 TopReconditionari.ro Recontitionat Jante 22 TopReconditionari.ro Recontitionat Jante 23 TopReconditionari.ro Recontitionat Jante 24 TopReconditionari.ro Recontitionat Jante 25 TopReconditionari.ro Recontitionat Jante 26 TopReconditionari.ro Recontitionat Jante 27 TopReconditionari.ro

Reconditionari roti, jante si anvelope auto

Top Reconditionari este un service auto ce isi desfasoara activitatea in Bucuresti si dispune de tehnologiile necesare pentru a va pune la dispozitie servicii optime pentru jante, anvelope sau roti. Ati sesizat o avarie a jantelor sau a rotilor si doriti sa o remediati alaturi de profesionisti? Adresati-va unuia dintre specialistii nostri, fiecare cerere ajunsa pe adresa service-ului nostru fiind tratata cu maxima seriozitate. Astfel, orice defect estetic sau practic al jantelor masinii voastre este remediat printr-o procedura care poarta numele de reconditionare jante auto, indiferent de gravitatea sa oferindu-va garantia unor interventii prompte, de o calitate extraordinara.

Jantele, rotile sau cauciucurile sunt printre cele mai afectate componente ale unei masini, serviciul nostru de reconditionari fiind unul ideal pentru orice tip de defect. Neatentii in trafic, accidente cu sau fara vina voastra, diverse socuri cauzate de starea precara a carosabilului sau orice alta problema similara va fi rezolvata in cadrul service-ului Top Reconditionari. Utilizand tehnologie de ultima generatie, va punem la dispozitie servicii optime de reconditionari jante si alte piese auto, procedurile fiind realizate de profesionisti cu peste 5 ani experienta in acest domeniu.

Reparam orice model de janta sau roata a masinii voastre

O conditie esentiala in vederea obtinerii unor jante intr-o perfecta stare de functionare este utilizarea unor tehnologii de varf, Top Reconditionari dispunand de unelte profesionale. Se vor utiliza de fiecare data produsele menite sa ridice la un standard cat mai inalt procedurile de reconditionari jante, actualii colaboratori furnizandu-ne cele mai bune solutii de pe piata de specialitate.

Va punem la dispozitie reconditionari jante, reconditionari anvelope, reconditionari roti cat si reconditionarea altor piese ale masinii voastre, service-ul nostru derulandu-se activitatea in Bucuresti. Apeland la o analiza detaliata a piesei care necesita reconditionarea, suntem capabili sa va oferim detalii exacte ale procedurilor noastre, pornind de la durata de executie si pana la tariful final.

Oferim proceduri de reconditionare la standarde extrem de inalte, tot ceea ce trebuie sa faceti dumneavoastra este sa ne contactati sau sa va prezentati cu masina in service-ul Top Reconditionari.